Ervaringen met RijbeGijs

Lees hier de ervaringen van leerlingen met de rijlessen van RijbeGijs uit Gorinchem. Hebben wij je rijles gegeven en wil je ook een ervaring achterlaten? Ga naar onze bedrijfspagina op Google en laat een beoordeling achter.

Steven
Steven
Gijs is een hele fijne en gezellige rijinstructeur die altijd rustig blijft en je op een snelle en heldere manier alles bijbrengt. Dankzij hem ben ik in één keer geslaagd!
Noa Schuurman
Noa Schuurman
Dankzij Rijbegijs heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Gijs onderscheidt zich als rij-instructeur door zijn positiviteit, en hij geeft vertrouwen door zijn fijne manier van communiceren. Meer dan aanbevolen!
Bart van der Vliet
Bart van der Vliet
RijbeGijs is een zeer goede rijschool, zelf heb ik leuke rijlessen gehad bij Gijs in de auto. Tijdens het rijden is er altijd een ontspannen, gezellige sfeer aanwezig. De rijschool is zeker een aanrader om te beginnen met rijlessen.
Mila Golverdingen
Mila Golverdingen
Super fijne rijinstructeur!
Ilse Verhoeven
Ilse Verhoeven
Na bij jou te zijn gekomen na Corina en natuurlijk tussen door Corona heb ik in korte tijd heel veel ervaring kunnen doen, dankjewel voor alle lessen en ik ben super blij dat ik voor jou heb gekozen je bent een topper dankzij jou heb ik eindelijk mijn mooie roze pasje. Ga zo door
Femke zock
Femke zock
Ik kan alleen maar positief spreken over de lessen van Gijs! Hij geeft op een rustige maar gezellige manier les, en is altijd in voor een grapje! Hij is duidelijk en staat altijd open voor een goed gesprek. Kortom raad ik deze rijschool aan iedereen aan en ga ik nu met een gerust gevoel de weg op!
Fleur van der Lee
Fleur van der Lee
Er bestaat geen fijnere rijinstructeur dan Gijs. Na drie andere instructeurs ben ik bij Gijs terecht gekomen en wat een geluk! Gijs heeft van een chaotische leerling een gestructureerde rijder gemaakt. Hij weet de juiste aanwijzingen te geven op de juiste manier en is ontzettend geduldig! Ik keek elke week uit naar mijn leerzame en gezellige lessen bij Gijs!
Levi Lustgraaf van
Levi Lustgraaf van
Wat een top rijschool!! Altijd gezellig en altijd goed contact voor als je de rijles wil verzetten of eerder. Onwijs bedankt gijs en veel succes met de andere deelnemers.
P
P
Altijd leuke lessen gehad en geslaagd dus ik ben dik tevreden!

Positief, negatief of neutraal, bij ons gaat een review altijd online. Wij zijn zelf ook blij met een eerlijke beoordeling. Daarom zullen we nooit betalen voor een goede review, of deze sponseren.