Ervaringen met RijbeGijs

Lees hier de ervaringen van leerlingen met de rijlessen van RijbeGijs uit Gorinchem. Hebben wij je rijles gegeven en wil je ook een ervaring achterlaten? Ga naar onze pagina op Google en laat een beoordeling achter.

Jill B
Jill B
Super bedankt voor alle leerzame maar vooral de gezelligheid tijdens de lessen!
ItsLissa
ItsLissa
RijbeGijs is top! Je haalt niet alleen je rijbewijs maar de lessen zelf zijn leuk en altijd gezellig 🙂
Bianca Schrijver
Bianca Schrijver
Top rijschool en een leuke naam echt origineel
J. Venderbos
J. Venderbos
Na dat ik Gijs meerdere keren in de binnenstad van Gorinchem voorbij zag rijden, dacht ik uiteraard als eerste aan hem toen ik wilde starten met lessen. Nog altijd blij dat ik die keuze destijds heb gemaakt. Gijs verzorgd rijlessen waarbij de sfeer altijd relaxed en gezellig is, waarbij er ruimte is voor foutjes en hij hierin erg fijn ondersteund. Tot de dag van vandaag zal ik Rijbegijs dan ook zeker aanraden! Gijs, bedankt voor alle lessen, de gezellige sfeer en alle tijd en moeite!!
Eline De Poorter
Eline De Poorter
Top rijschool! Enthousiaste instructeur waar je een hoop van leert tijdens de lessen. Ik raad het iedereen aan om samen met hem je rijbewijs te halen. Gijssie bedankt!
Old Martijntje
Old Martijntje
Hele goede rijlessen met goede begeleiding. En een super aardige instructeur. Zeker een aanrader.
Archer Writing Webdesign & SEO
Archer Writing Webdesign & SEO
Hele fijne rijschool! Rustige en ervaren rij-instructeur, waarbij je je echt op je gemak voelt. Absoluut een aanrader.
dante buchholtz
dante buchholtz
Alles in één keer gehaald door de lessen van Gijs! Hij blijft altijd rustig, legt alles goed uit en dat is super fijn bij het leren autorijden! Zeker aan te raden om hier te gaan lessen.

Positief, negatief of neutraal, bij ons gaat een review altijd online. Wij zijn zelf ook blij met een eerlijke beoordeling. Daarom zullen we nooit betalen voor een goede review, of deze sponseren.