Ervaringen met RijbeGijs

Lees hier de ervaringen van leerlingen met de rijlessen van RijbeGijs uit Gorinchem. Hebben wij je rijles gegeven en wil je ook een ervaring achterlaten? Ga naar onze pagina op Google en laat een beoordeling achter.

dante buchholtz
dante buchholtz
Alles in één keer gehaald door de lessen van Gijs! Hij blijft altijd rustig, legt alles goed uit en dat is super fijn bij het leren autorijden! Zeker aan te raden om hier te gaan lessen.
Veerle van den Akker
Veerle van den Akker
Hele gezellige en fijne rijlessen gehad!
Robin Derpy
Robin Derpy
Top rijschool! super fijne lessen en in 1x gehaald!
Tom
Tom
Hele leuke en leerzame lessen gehad bij Rijbegijs! Nooit met tegenzin een rijles gehad.
Stan den Ouden
Stan den Ouden
De beste rijschool die je je maar kan wensen!! Eigenlijk heeft RijbeGijs alles wat een rijschool goed maakt. Allereerst een jonge, vriendelijke, spontane, leuke, gezellige en (soms ;P) grappige instructeur, die altijd zorgt voor een gezellige sfeer in de auto, maar ook serieus kan zijn wanneer dat nodig is. Daarnaast geeft Gijs een duidelijke uitleg, waarbij er altijd ruimte is voor eventuele vragen die je hebt. Ook is de opzet van de lessen erg overzichtelijk, dus weet je voor elke les waar je aan toe bent. Persoonlijk heb ik het uitermate naar mijn zin gehad en keek ik altijd uit naar de volgende rijles. Als kers op de taart ben ik ook nog eens in één keer geslaagd! Ik zou daarom ook ten zeerste aanraden om hier te beginnen met het halen van je rijbewijs, want dat lukt met hulp van Gijs altijd!
Cas Koekkoek
Cas Koekkoek
Fantastische ervaring gehad bij deze rijschool!😍
Thomasso Houthuijs
Thomasso Houthuijs
De rijlessen met Gijs waren altijd erg gezellig en leerzaam. Tijdens de lessen was Gijs altijd duidelijk over de regels van het autorijden en was hij serieus wanneer dit moest. Daarnaast was hij ook in voor een gezellig gesprek wat voor een leuke sfeer in de auto zorgde! Hierdoor altijd met een goed gevoel in de auto gestapt!
Eline den Dekker
Eline den Dekker
Gijs is een fijne, kalme rij-instructeur die goed en rustig uitleg geeft. Ben erg tevreden over alle lessen
Yasmin Van der Wal
Yasmin Van der Wal
Bedankt voor de goede en gezellige rijlessen. Rijbegijs zou ik bij iedereen aanraden!

Positief, negatief of neutraal, bij ons gaat een review altijd online. Wij zijn zelf ook blij met een eerlijke beoordeling. Daarom zullen we nooit betalen voor een goede review, of deze sponseren.